Het web start pakket is een ideaal startpakket voor verenigingen, bedrijven en particulieren. De website is op basis van Joomla!. Joomla is een open source pakket geheel door gebruikers geschreven en onderhouden. Het grote voordeel van Joomla is dat er standaard een CMS (Content Management Systeem) in aanwezig is. Op die manier kunt u waar dan ook ter wereld met een internetverbinding uw website aanpassen.

In het webpakket start is inbegrepen de bouw en het ontwerp van uw website. Het design is op basis van een simpele standaard template of een gratis template van een derde partij. Deze zijn makkelijk te vinden op internet; ik informeer u daar graag over. Aan sommige templates zijn kosten verbonden; deze zijn niet inbegrepen.

Samenstelling Pakket Start:

Het webpakket basis is samengesteld uit de meest gebruikte onderdelen voor een website:

  • Onbeperkt aantal pagina's (maximaal 10 door mij in te voeren, de rest door uzelf)
  • Inventarisatiegesprek
  • Contactformulier
  • Fotoalbum
  • Random image component (wisselende afbeeldingen)
  • HTML-code module om artikelen te bewerken naar wens
  • Inlog module
Alle teksten en afbeeldingen dienen digitaal te worden aangeleverd. Afwijkingen van bovenstaande opties in overleg.

Wilt u zelf uw website gaan bijhouden?

Met Joomla! is dit heel goed te doen! U krijgt van mij een uitleg van maximaal 1 uur. Daarnaast krijgt u tot 1 maand na de oplevering van de website gratis support via email. Daarna kunt u ook nog een beroep doen op mij, maar dan treedt het uurtarief in werking.

Kosten

De Kosten voor het basispakket zijn € 299,= excl BTW. Bijkomende kosten zijn het (indien nodig) registreren van het domein en de webhosting. Het aanvragen en opzetten van de hosting is inbegrepen in de prijs; de hosting zelf is exclusief (€ 15 á € 30 per jaar, afhankelijk van de wensen)

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen.